Sova!!<3

Vet ni vad jag ska göra imorgon? Sova ut!! Kan helt ärligt säga att jag inte kommer ihåg när jag fick sova hur länge jag ville utan att ställa klockan, då är det illa.. Kanske därför jag har försovit mig två av fyra dagar den här veckan..?

Tävling

Tävling idag, i Falköping. Ett av mina favoritställen :) stor bana med fina roliga hinder, bra underlag, bra framridning och framhoppning. Hoppade LC och LC+5 (Förklass och lagklass i div 2).

Överlag är jag hur nöjd som helst idag. Hansi sköter sig utmärkt på tävlingarna, han har fattat grejen!

Förklassen: 0+0 fel. Inte så mycket att säga, bra runda där mitt mål var att hålla en bra galopp hela banan och inte låta honom dra iväg och bli stark. Han blev lite stark i omhoppningen så det blev lite dör stora vägar så hamnade någon utanför placering.

Lagklassen: 0+4 fel. En A1:a, alltså med omhoppningen efter alla starter. Nollade grunden och rev oturligt nog ett i omhoppningen. Lite surt såklart, men så kan man ju inte alltid tänka, utan jag är jättenöjd med både min ridning och inte minst hans prestation.

Tyvärr började kameran lagga så har bara film från första grunden. Den bästa kom tyvärr inte med :(

Klipper!

Kanske inte det roligaste i världen men ett måste inför morgondagens tävling!

Trött tjej..

Har precis hoppat ner i min egen goa säng nu efter en helg på hotell. Har varit grymt skönt att komma bort lite och att ta en extra ledig dag. Födelsedagen var föröveigt jättebra! Många grattis och då blir man ju jätteglad! :) sen på kvällen blev det trerätters på Hard Rock med familjen. Blev till och med firade av restaurangpersonalen med sång och tomteblåss, det ni! Igår var vi och kollade i kungliga hovstallet också. Det var coolt att se :) imorgon: Skola och prov osv. Ni kanske märker att jag skriver som en kratta just nu men är sjukt trött. Heeelt onödigt inlägg som jag inte ens vet varför jag skrev. Bara en liten update till er. Nu ska jag äntligen sooova!

Shopping och bio

Andra kvällen i Stockholm idag. Har precis ätit på en Thai-restaurang med supergod mat! Ska gå på bio nu, Taken 2. Idag har vi bara gått på stan och shoppat.

Imorgon blir det lite mer shopping, födelsedagsfirande och god mat på Hard Rock Café!

Lite ointressant skit

Tänkte bara köra en snabb update här. Har lite ont om tid på veckorna och så, men nu är det i stort sett heeeelg för mig! Imorgon är det bara riskettan och sen en snabbis i stallet. Sen drar jag till bästa Stockholm med la familia. Ett par dagar helt utan krav, så skönt! Händer ju inte så ofta. Vi ska bo på ett hotell som tydligen är jättebra, och ligger mitt på Hötorget i samma hus som PUB och typ mitt emot Sergelbiografen för er som vet vart det är! ;) Mitt i stan alltså.
 
Idag har varit en bra dag. Fick tillbaka mitt psykologiprov med alla rätt, score! Ibland lyckas man. Hade planerat in ett dressyrpass i ridhuset men eftersom det var sånt underbart höstväder så gick jag ut på terrängen och hoppade lite med Hansi istället. OM han tyckte det var kul!! Men det gick väldigt bra, för han var lydig även fast han var så pigg och inte alls stark. Annars har han fått lite återhämtningsvecka den här veckan. Vila och lugna uteritter, för när jag kommer hem drar det igång med fler tävlingar. Hansi har förövrigt gått bra alla dagar som jag har ridit, bästa<3
 
Nu ska jag packa, måla naglarna, läsa lite, skriva klart min svenskainlämning som ska vara inlämnad om en och en halv timme och sova sen. Men det lär dröja ett litet tag innan jag får släcka lampan för dagen!
 

Världens bästa

Du är bäst Hansi<3
 

Bra dag!

Idag har varit en riktigt bra dag! Först var det skola med en lektion, där vi hade psykologiprov. Provet gick rätt bra och jag är nöjd. Sen drog vi till donken och käkade mars-glass, sjukt god!

Sen drog vi runt på stan lite och så. Efter det blev det Grahns på vägen till stallet där det blev en härlig uteritt på min underbara ponny!

Nu blir det chillkväll, med världens godaste mat - grillad fläskfilé med pommes, äppelpaj, ben & jerrys och massa godis till x-factor!

Bilder

Har tyvärr inga bilder från Vartofta, som vanligt.. Har ingen som kan fota på tävlingar :/ Men ni kan ju få några fula printscreenar från filmen i alla fall, kan ju vara kul att se något kanske :)
 
Lite låga hinder, rooooligt då gasar vi tyckte Hansi! Det var nämligen div 2 så hoppade LD+5 och LC.
 



 
RSS 2.0