28/8

Måste bara säga att det känns såå bra med denna terminens schema. Hinner rida i ridhuset innan lektionerna varje dag. Om det behövs, men det är ju höstväder vi snackar om. Skönt att ha möjligheten i alla fall, och att slippa trängas med alla andra på kvällen.
 
Idag fick det bli dressyr i ridhuset eftersom det regnade... Hade egentligen tänkt rida lite dressyr ute plus lite klättring men det får bli någon annan dag. Imorgon ska Vickan hoppa Hansi lite, hoppas det går bra!

26/8

Idag har jag hoppat Hansi och det gick skitbra! Kändes riktigt skönt med ett grymt pass efter en rad dåliga ridpass som jag typ har känt mig sämst i hela världen efteråt. Men idag gick det som sagt riktigt bra, och ja det finns väl inte så mycket mer att säga om det. Kände bara för att säga det :)
 
Förövrig blir det nog inte Nääs den 9/9. Funderar på att åka på P&J i Berg istället. Anledningen är att det inte var många starter i Nääs, och det tar ca 2 timmar att åka, så då skulle vi få åka sjuukt tidigt. Orkar nog inte det och Hansi behöver rutin på 1m, då kan vi hoppa 2 st 1m istället och få två flugor i en smäll, smart va? ;) Haha näe men det var rätt dåligt med tävlingar nu ett tag...:(
 
Imorgon ska jag och Hansi rida ut tror jag, slutar tidigt så hinner med en lååång ridtur i skogen om vädret tillåter, vill säga.

Once in a lifetime.

Det finns en ponny som jag alltid kommer tycka är den absolut finaste i hela världen. Det spelar ingen roll hur många ponnyer jag har sett, ridit, tävlat, ägt, eller önskat att jag hade ägt. Det kvittar hur många ponnyer jag kommer se, rida eller äga, det finns fortfarande en som jag alltid kommer tycka är den finaste. Självklart pratar jag om min gamla Mysan, My Treasure. Tillsammans med världens bästa Hansi så är hon den som ligger mig varmast om hjärtat.<3
 
Det händer ibland att jag kommer på mig själv med att jämföra andra hästar med henne, men det enda jag kommer fram till är att ingen är lika perfekt som hon. Jag tycker verkligen att hon är perfekt. Det självförtroendet man fick på hennes rygg, helt otroligt. Litede på henne till 100%, mer än någon annan häst jag har ridit faktiskt. Hon ärden finaste, roligaste, duktigaste och mest rutinerade ponny jag någonsin har suttit på. Once in a lifetime.
 
Har massa mer bilder på henne, men laddar upp några lite fulare, ovisade bilder istället. Det är ju trots allt ett tag sen nu....När jag köper häst nästa gång, kommer jag leta efter en ny Mysan, fast i stor variant!
 
 
 
 
 
 
 

B&j's

Har precis varit ute och tagit in hästarna, dom har blivit vaccinerade idag. Nu blir det Robinson och Ben&Jerry's! Det finns verkligen inget godare<3

Hoppning

Idag har Vickan hoppat Hansi. Det gick jättebra och dom hoppade en liten bana på 110, och det var första gången hon satt på honom. Såg riktigt bra ut :)  Sen fick jag sitta upp och ta några språng på ett räcke eftersom det är det jag har lite svårt med. Kände stor skillnad direkt och vi skuttade över 110-120 lätt som en plätt med hjälp av Vickan. Min duktiga ponny, han är bäst<3

Resultat Grästorp

Som jag skrev förut så gjorde jag den dummaste, onödigaste och mest idiotiska missen an kan göra på en tävling. Efter en felfri runda i LC så MISSAR jag mål....Var så inne i omhoppningen så märkte inte att jag red på fel sida om "flaggan". Kan man ens lyckas med det? Och därmed åkte vi på en uteslutning. Fatta känslan, satsade verkligen på placering idag, jag som brukar köra safe men Hansi annars, men idag tänkte jag verkligen satsa.... Och så drar vi på oss en UTESLUTNING efter en felfri runda.... :( Fett onödigt. Men han hoppade bra i alla fall!
 
Men sen i LB:n så satsade jag på en lugn och bra runda, placering spelar ingen roll. Petade tyvärr två bommar men är nöjd ändå. Kom väldigt nära på 7a vilket gjorde att han fick in två mini-språng fram till 7b istället för ett i kombinationen, men han fixade det i alla fall haha ;) Rundan var bättre än förra helgen så det känns ändå bra.
 
Sammanfattningsvis så har Hansi vart grym idag och jag vart mindre bra.... Funderar på att eventuellt åka till Tidaholm på lördag och då hoppar jag i så fall bara en klass. Men vi får se om det blir så, blir eventuellt även Nääs den 9/9. Spännande med ställen man inte har varit på innan!
 
Världens bästa<3

Klantat mig idag.....

Är så sjukt besviken på mig själv efter idag, aldrig vart mer arg på ENBART MIG SJÄLV efter en klass. Aja, samtidigt är jag så nöjd över min underbara ponny som alltid gör sitt bästa. Han har varit grym idag<3 Skriver om tävlingen och alla resultat osv snart.
 

Film

Som vanligt så funkar det inte att ladda upp filmer här. Underbara blogg.se. Men vill ni gärna se film från Herrljunga får ni kolla DENNA länken :) Orkade inte lägga på någon musik så det är några random personer som pratar i bakgrunden.

Bilder

KL-tröjan jag beställde var slut, och Charlies som vi beställde ifrån tog ju en vecka på sig att ens höra av sig och tala om att den inte fanns i lager, så det fick bli kavajen ändå. Sjukt varmt, plus att jag inte kunde använda mitt nya schabrak till, så körde på en stilren men snygg outfit med knoppar till istället! Och visst blev han fin?!


Galoppombyte - han gjorde jättefina byten tyckte jag allt, inga sparkar hit och dit! Han känner på sig när det gäller haha ;) Inget bus då inte.
Jag är stolt över honom och den biten vi har tagit oss än sålänge - bokstavligt talat från noll.
 
 

Herrljunga 12/8

Skrev ett inlägg om tävlingen men det försvann tyvärr så skriver det ännu mer kortfattat denna gången. Hansi skötte sig perfekt och dubbelnollade LC med en bra känsla och bra språng. I LB:n fick vi två rivningar alltså 8 fel. Ett onödigt pet på a-hindret i kombinationen som lika väl kunde legat kvar och en rätt rejäl rivning på grund av missförstånd/missbedömning av avståndet från både min och hans sida. Men överlag finns absolut inget att klaga på och jag är supernöjd! Framförallt med tanke på att detta varvåran andra start i LB och inte har någon rutin på den höjden.
 
Nu är det bara att ladda om tills på lördag då vi åker till Grästorp för tävling. Bästa bästa ponnyn<3

Mysigt

Står i transporten och knoppar och fixar med min underbara Hansi<3 det dröjer ett tag tills hans starter så han får vänta lite!

Taggad ponny!

Hansi taggar inför morgondagens tävling!

Lite mer KL....

Jag MÅSTE bara visa världens snyggaste tröjor. De kommer från Kingslands senaste kollektion. SÅ sjukt snygga, alla fyra! Var så grymt sugen på alla fyra, men vill inte ha något mer svårmatchat tävlingsplagg för tillfället. Det räcker med min röda Animo-kavaj. Så därför fick det bli en vanlig mörkblå... Men ÄLSKAR verkligen den gröna, rosa (corall) och den ljusblåa. Hade varit sjukt snyggt att komma in med dem på tävlingsbanan.
 
Är riktigt sugen på att köpa någon av dem, men skulle ALDRIG kunna välja en :(  De snyggaste tröjorna jag har sett i allafall!
 
899:-, finns på massa ställen, t.ex Charlies.
 

KL+ HV Polo

Tänkte bara visa grejerna jag köpte förra veckan!
 
Tävlingströja Kingsland "Angel", 699:- på Charlies.
Snygg och stilren, vad kan man mer önska? ;) Bästa märket dessutom. BIG LOVE.
 
Schabrak HV Polo.
Vet inte riktigt vad jag ska tycka om det? Coolt och lite udda färg. Blir snyggt till en mörkblå tröja och restan svart. Köpte det sista dom hade på Skara Hästsport. Kommer dock inte ihåg priset och har inte alls koll på vad dom brukar kosta. Vet inte vart man kan köpa det heller tyvärr, för Skara hade nämligen tagit bort det från sin hemsida.

Träning + film

Tränade imorse, var riktigt taggad. Men det gick kasst. Inget stämde, inget kändes som det ska, fick inte till något. Skit samma... Tar igen det på söndag. Då hoppar vi LC och LB, våran andra LB. Målet är bra rundor och bra känsla. Stooor gräsbana så det blir att handla mer broddar och mer boots. Är anmäld till Grästorp helgen efter också :)
 
Förövrigt går det inte att ladda upp videoklipp här för tillfället... Men har laddat upp filmen från Myråsen på Youtube, ni hittar den HÄR.
 

Dagens shopping

Dålig bloggning yes... Men har shoppat lite idag, mitt feta bankkonto behövde banta lite om man säger så... haha näe skoja bara. Men köpte i alla fall ett HV Polo schabrak i lila med mörkblå kant och logga osv, en matchande marinblå tävlingströja från Kingsland och en ny säkerhetsväst. Hoppas tröjan hinner komma innan söndag bara, så att jag kan inviga alla sakerna på tävlingen. Annars får det bli i Grästorp helgen efter det! Beställde nämligen tröjan från Charlies då Skara inte hade sånna tävlingströjor som jag var ute efter. Måste ju ha en, för vill ju inte ha min röda kavaj VARJE tävling ;) vill ju kunna matcha med lite annat också :)

Kollage

Hade inget att göra så klippte ihop ett litet kollage från en kväll i Sunny Beach...:)
 

September 2011

September 2011

 
 
 
 
 
 
 
 
 

P&j + tävling

Igår var det Pay and Jump på Kulis! Kunde inte vara med själv men var funktionär istället. Det funkar ju också, fast man vill ju helst vara med och hoppa själv ;) Men det var i alla fall många starter, hyfsat väder och duktiga ekipage! Har anmält mig till nästa tävling nu också, LC och LB i Herrljunga blir det. Gillar Herrljunga, OM det är bra väder. Men det kan man väl inte räkna med dessvärre... Bilderna....haha ingen kommentar. Klockrena!

RSS 2.0