Uppdaterad om Pegge...

Fick veta igår att det var några som ville köpa Pegasus, min gamla ponny. Men eftersom vi tydligen fortfarande stod som ägare på honom, så ville dom prata med oss för att se om vi inte skulle ha tillbaka honom eller liknande. Klart man undrar liksom, om inte ägarna står som ägare så att säga.

Så mamma ringde upp och pratade lite med dom, och dom undrade såklart varför vi sålde tillbaka honom. För att vi köpte honom som en tävlingsponny, vilket ägarna fick det att framstå som. Men han vill inte hoppa på tävling, han vägrar ut sig på första hindret ibland till och med. Så är det, och att säga något annat skulle vara att ljuga.

Känns bra att dom vet det nu, vill inte att några mer ska bli lurade som vi blev. Dessutom förtjänar Pegasus bättre än att säljas runt som tävlingsponny för att sen bli uttvingad på tävlingar och behöva visa gång på gång att han inte vill. Det går inte att försvara, finns inga argument. En häst är inte "dum" på det sättet. Hoppar den inte så finns det till 99% en anledning.



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0