Resultat Mariestad

Han aldrig skriva något här igår, för var på tävling hela dagen. Närmare bestämt ca åtta timmar... Eftersom att vi körde Hansi och Jolly tillsammans, och vi red lite olika klasser så blev vi tvugna att vara där från första klassen till sista klassen.

LC (90cm): 0+4 fel
Här var han så fin på framridningen! Lydig och allt. Sen på framhoppningen var han också super, så tog bara ett språng på varje hinder (och ett par på lilla).

Sen inne på banan gjorde han en superbra runda! Fick bra flyt och allt. Sen mot näst sista i omhoppningen så kom jag på lite för sent vart vi skulle, så fick ta tag lite i honom och han hängde inte riktigt med. Så ett pet där. Men riktigt nöjd med honom, lätt våran bästa runda! Har tyvärr ingen film från den.

LB (1m): Ute.
Debuten på den höjden. Här var han också fin på framridningen, men märkte direkt att han var lite trött, efter att ha stått i transporten i flera timmar... Han började sparka lite i galoppen. Försökte bara rida framåt istället för att bli arg på honom, vill inte gå in på framhoppningen och vara osams.

På framhoppningen hoppade han också super, så tog bara ett par språng här med, bara för att inte ta ut honom.

När vi kom in på banan blev han lite spänd. Hoppade bra på de första fyra hindrena. Sen på 5:an tog jag ut vägen lite för mycket så att avståndet inte stämde, ett ner där. Innan första i kombinationen kickar han till och tappar galoppen helt. Han kunde lika gärna stannat, men han hoppade ändå. Så rev såklart det också. På 7:an som var en oxer, stannar han tre gånger. Blev mest förvånad, då han aldrig har stannat på tävling förut! Tror han kände att han inte orkade mer. Kom över ettan innan vi gick ut i alla fall. Så är faktiskt inte helt missnöjd ändå, trots resultatet. Känslan räknas ju, och den var bra fram tills femman.

Skulle kunna lägga ut film från LB:n, även fast halva rundan var kaos.

Detta var ju egentligen tänkt som våran sista tävling för året, men vi åker till Skara och hoppar en LD+5 eller LC på söndag. Då satsar vi på en felfri och bra runda och kanske en placering.

Världens bästa<3


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0