Klättring

Lite kort om ridpasset då.. Hade tänkt hoppa idag, men de var lektion i hoppaddocken och ville inte hoppa i något utav ridhusen så red ut en sväng istället. Ridpasset började inte bra, vi blev lite osams när han vägrade gå över ett dike med liiite vatten i som han har gått över förut. Tog säkert 10 minuter innan vi kunde fortsätta eftersom han verkade föredra att backa istället. Men jag var lika envis och vägrade också ge mig så tillslut kom vi över, haha... Så då blev vi kompisar igen och han fick massa beröm.

Sen red vi bort och klättrade i 20 minuter. Körde upp och ner i skritt tills det började bli jobbigt och då skrittade vi lite, sen tog vi några vändor till. Sen på hemvägen så fick han sträcka ut lite i trav och galopp.

Så nu blir det att hoppa imorgon istället! Har inte hoppat sen i tisdags när vi var i Binneberg, och innan det var det Vartofta i lördags.. Har alltså inte tränat hemma på en och en halv vecka, så det ska bli kul. Hoppas att han går lika bra som i Binneberg där han gjorde två felfria rundor, den lilla stjärnan!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0