Gårdagens träning!

Igår var det hoppspecial! Ska ju sluta i den av lite olika anledningar, men red igår i alla fall. Red för en duktig tjej som hette Elin. Vi fick hoppa lite serier och sånt, precis det jag vill göra!

Först hoppade vi en serie med ett kryss - bom - sockerbitshinder, som studs. Sen hoppade vi en annan serie med travbom - kryss - ett språng - räcke - två språng - räcke. Den serien gillar jag! Man får ett så fint flyt där. Som 5½:an fast med ett hinder till i slutet alltså. De andra red ju på storhästar, så fick ha hästavstånd, men det var inga problem. Man kan ju ändra avstånden lite beroende på hur höga hindren är osv.

Sen la vi ihop allt till en bana som började på den ena serien, sen skulle man lägga en halv volt över ett klosshinder och sen byta galopp över och svänga åt andra hållet och hoppa ett räcke som stod i en rätt snäv sväng. Efter det var det en båge på 6-7 språng fram till en oxer, och sen avslutade man på den andra serien. En riktigt rolig bana faktiskt, eftersom man fick träna på så många olika saker.

Gick jättebra dessutom! Hansi var pigg som tusan, han hade sjukt mycket energi som ville ut haha! Han har inte hoppat på hela veckan plus att han fick chilla lite dagen innan. Och när han har sådär mycket energi tar han ut den på att studsa och hoppa och vara lite överallt och ingenstans typ.

Började lite sådär den första gången på serien, men sen gick det bra! Han var fin faktiskt, men vääldigt pigg! Men bara pigg, absolut inte stark. Snacka om att det är skillnad på tävling och träning. Senaste tävlingen var han ju superstark på det tredelade, men igår var han jättekänslig och lyssnade direkt. Kan ju bero på att jag har ridit med det raka lite nu, ska fortsätta med det! Så är jättenöjd med gårdagens träning, hoppade inte så högt eller nåt, utan ville mest känna på honom lite. Kanske 80-90 någonting.



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0