Berg 9/9

Tävlingen idag gick verkligen inte bra :/ Till att börja med kom vi extremt tidigt då det var massor av efteranmälda ekipage. Framhoppningen + framridningen var på gräs där det dessutom låg stenar överallt vilket gjorde att man bara kunde trava och galoppera jättelite. Framhoppningen gick inte att hoppa på alls så om man ville fick man ta två språng inne på banan innan man startade.
 
90cm: 4 fel
Kände att jag ville börja med en 90-runda eftersom man knappt fick möjlighet att hoppa fram ordentligt. Banan var konstigt byggd helt utan linjer osv. Aja, den rundan var kass i alla fall, han var stark som jag vet inte vad, korsgalopperade massa och var allmänt spänd och otroligt stark som sagt. Fick inte alls tillbaka honom och vi rev ett räcke på grund av det. Kanske våran sämsta runda någonsin.
 
1m: 0 fel
Denna blev nog lite bättre i alla fall. Han var lika stark och ofokuserad så ja, kunde inte göra så mycket åt det där och då. Tog tag i honom lite mer mellan hindrena, men gillar inte att behöva göra det på honom. Vi var felfria i alla fall men det var ju inte direkt en runda att hurra för.
 
Känns ju inte så kul att få två sånna här skitrundor på samma dag men jag antar att det måste gå dåligt för alla ibland. Han är bäst i alla fall!
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0